Menu

Zones Lifestyle & Working

Een bewezen concept voor een optimale gebruikerservaring en bezettingsgraad van een pand.

Creëer een positief imago

Met Zones Lifestyle & Working creëert u een groene en duurzame kantooromgeving en zo een leefbare toekomst, gelukkige gebruikers die meer energie hebben, gezonder zijn en meer presteren. Het concept bestaat uit onderstaande vier elementen, die schaalbaar in te zetten zijn binnen uw kantooromgeving. Het concept kan zo aangesloten worden op de wens van de huurders en de specifieke situatie binnen het pand. Interessant voor zowel gebouweigenaar – die haar pand zo duurzaam inzetbaar maakt qua onderhoud en verhuurbaarheid  –, als huurder, die zo de juiste medewerkers aan kan trekken én duurzaam inzetbaar kan houden.

Een complete aanpak

Door een integrale aanpak wordt het niveau van dienstverlening verhoogd en worden de voordelen van de groene en duurzame aanpak versterkt. Hiernaast kunt u het beheer van en de gebruikerservaring binnen een pand verder optimaliseren door SMART building toe te passen. Aan de hand van het instellen van gebruikersprofielen, kan elke type gebruiker een bepaalde mate van controle over de gebouwsystemen en dienstverlening krijgen.

Hieronder kunt u elk element nader bekijken. Of download onze menukaart voor een compleet overzicht van de mogelijke diensten.

Download menukaart

Kenmerken per onderdeel

Wetenschappelijke whitepaper

Wilt u ook een toekomstbestendige kantoorinrichting?

Het Zones Lifestyle & Working concept is gebaseerd op onderzoeken over wat werkt en waarom en voor wie. Samengevat: happy worker – happy employer. Ontvang onze Whitepaper om meer te lezen over welke onderzoeken zijn gebruikt bij de ontwikkeling van het concept en wat voor resultaten de inzet van het concept aan u zal opleveren op financieel-, HR- en imagogebied.

Whitepaper aanvragen Neem contact op

“Het grootste deel van je dag ben je op kantoor: It better be good!”

 

Interesse in het concept?

Interesse in het Zones concept? Of wilt u een rondleiding boeken? Laat uw gegevens achter en wij bellen u snel terug.